FILMSTUDION: Frantz

Frantz berättar historien om Anna Hoffmeister, en ung tyska vars man, Frantz, dödats i striderna mot Frankrike under första världskriget. När den mystiske fransmannen Adrien en dag lägger blommor på Frantz grav väcks starka känslor och passion. Frantz är den senaste filmen av den franske regissören François Ozon. Filmen tävlade och uppmärksammades stort på både Venedigs och Torontos filmfestivaler i september. Huvudrollsinnehaverskan, Paula Beer, prisades dessutom som ”Bästa nya skådespelerska” i Venedig.

Premiärdatum: 5 maj 2017
Längd: 1 timme 53 minuter
Originalspråk: Franska, Tyska
Skådespelare: Pierre Niney, Paula Beer, Ernst Stötzner
Regi: François Ozon

Filmstudion Saga
Filmstudio Saga arrangeras i samarbete med Sveriges förenade filmstudios.

I Filmstudion visar vi något smalare filmer, som du inte alltid hittar i ordinarie bioprogrammet. Vi visar 7-8 filmer per halvår – varannan tisdag kl.19. Filmprogrammet bestäms inför varje termin och här har även du som medlem möjlighet att påverka innehållet. Innan varje visning bjuder vi på fika och man får chans att prata kring kommande eller tidigare filmer.

Medlemskap och filmkort
För att vara med krävs medlemskap och får du genom att lösa terminskort eller ett 3-filmskort. Dessa kort gäller för en termin och säljs direkt på biografen i samband med visningen.

Terminskort kostar 280 kronor och ett 3-filmskort 200 kronor, vid över 18 år (15-18 år gratis). Filmstudion är öppen för dig från 15 år. Medlemskapet för ett terminskort kan ej överlåtas och medlemskap krävs för att få se filmerna.

Datum och tid

tis 31 okt 2017
Sagabiografen
19:00

Öppettider

Kassan öppnar 45 min innan visning.

Kontaktinformation

Adress
Tjörns kommun
471 80 Skärhamn
Kontakt
Telefon: +46-0304-601010