FILMSTUDION: Vad döljer du för mig?

En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om varandra. Men gör de verkligen det? Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen!

Premiärdatum: 5 maj 2017
Längd: 1 timme 37 minuter
Originalspråk: Italienska
Skådespelare: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Kasia Smutniak
Regi: Paolo Genovese

Filmstudion Saga
Filmstudio Saga arrangeras i samarbete med Sveriges förenade filmstudios.

I Filmstudion visar vi något smalare filmer, som du inte alltid hittar i ordinarie bioprogrammet. Vi visar 7-8 filmer per halvår – varannan tisdag kl.19. Filmprogrammet bestäms inför varje termin och här har även du som medlem möjlighet att påverka innehållet. Innan varje visning bjuder vi på fika och man får chans att prata kring kommande eller tidigare filmer.

Medlemskap och filmkort
För att vara med krävs medlemskap och får du genom att lösa terminskort eller ett 3-filmskort. Dessa kort gäller för en termin och säljs direkt på biografen i samband med visningen.

Terminskort kostar 280 kronor och ett 3-filmskort 200 kronor, vid över 18 år (15-18 år gratis). Filmstudion är öppen för dig från 15 år. Medlemskapet för ett terminskort kan ej överlåtas och medlemskap krävs för att få se filmerna.

Datum och tid

tis 14 nov 2017
Sagabiografen
19:00

Öppettider

Kassan öppnar 45 min innan visning.

Kontaktinformation

Adress
Tjörns kommun
471 80 Skärhamn
Kontakt
Telefon: +46-0304-601010